VITA Accountants

VITA Accountants is in 2017 opgericht door Jelmer Blaauw AA. Na jarenlange ervaring als mede-eigenaar van een accountantskantoor, heeft Jelmer vorig jaar het besluit genomen om zijn eigen koers te varen. Er kwamen direct mooie kansen aangevlogen en VITA Accountants begon te groeien…

 

Vanuit pure passie voor het vak biedt VITA Accountants de ondernemers een prettige en duurzame samenwerking, waarbij verbinding en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Om dit te bereiken koppelen we elke ondernemer aan een persoonlijke sparringpartner.

 

We denken met je mee, inspireren en motiveren je om bepaalde keuzes wel of niet te maken. En we sturen bij als dat nodig is. Als sparringpartner kijken we altijd met onze zakelijke, kritische en nauwkeurige blik naar je bedrijf om vanuit daar met de beste adviezen te komen. Samen sparren, je cijfers en resultaten bekijken, wat kan er anders, hoe blijft het werk wat je doet leuk, hoe kunnen wij je ondersteunen en begeleiden naar een hoger rendement, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

 

Samen in beweging blijven, samen succesvol groeien! Altijd blijven bewegen, jij en wij, dat is de kracht van succesvol ondernemen. Als ondernemers kunnen we namelijk niet stil staan, wél een stapje voor lopen. 

 

Adress:Utrechtseweg 45
Phone1:0888482800
Phone2:
Mobile:
Fax:
Web:http://vita-accountants.nl/
VITA Accountants

You may also like...